Om ATZ – Massage

Generelt

aTz-massage & CureCoach er en virksomhed, der har fokus på det enkelte menneske, og som gennem professionel behandling med akupunktur, zone,- og massageterapi samt coaching, søger at afhjælpe ubalancer, smerter, ubehag og i det hele taget, det ikke at have det godt.

Behandlinger og sessioner udføres i egen klinik, og som beskrevet andetsteds på siden, i virksomheder hvor der er indgået aftale om behandling/sessioner af virksomhedens medarbejdere.

Om Michael

Michael er inden for behandling uddannet som:

Massør,- og Massageterapeut (2001-2003)
Zoneterapeut (2004-2005)
Akupunktør (2008-2009)
Fitnessinstruktør og Fitnesscoach (2012-2013)
Nervereflexolog (2014-2015)
Mastercoach (2014-2015)

Er Registreret Alternativ Behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører, hvor jeg ligeledes har haft fornøjelsen at være medlem af bestyrelsen.

Jeg har en holistisk tilgang til behandling af mine klienter og bruger gerne flere af mine kompetenceområder i forbindelse med den enkelte behandling.
En fortid i erhvervslivet, som orgelbygger, assurandør, forsikringsmægler og drift af selvstændig virksomhed igennem mere end 25 år, bidrager til en solid ballast, som medvirker til at kunne “se” det enkelte menneske, der hvor de er.

Undervisning og Coaching

Har gennem årene altid interesseret mig for menneskekroppen fysisk som mentalt bl.a gennem en tid som gymnast, cykelrytter og sidst indenfor squash, hvor jeg bl.a har coachet og behandlet elitespillere (landsholdsniveau).

Har i forbindelse med ovenstående uddannelser deltaget i og deltager løbende på diverse kurser, både certificerende, blot som interesse og for at kunne opfylde de krav der stilles af Sundhedsstyrelsen ifm med min registrering som RAB-behandler.

Jeg har gennem tiden haft fornøjelsen at undervise elever på skoler for behandling, holdt og holder foredrag og coachet medarbejdere.

Om Pernille

Pernille er inden for behandling uddannet som:
Zoneterapeut (2009)

Har tidligere arbejdet med proff. børnepasning i offentligt regi, og som hjælper i hjemmeplejen.

Hendes hovedinteresse og engagement ligger i og for børn, og behandler især kolik og “urolige” børn samt børn med søvnproblemer.

Behandlinger giver hun, efter aftale, i dit eget hjem og derfor i trygge omgivelser.