Coaching

Har du en udfordring du ønsker at få hjælp til?

Ønsker du hjælp til at nå dine mål, hvad enten de er private, arbejdsmæssige, sportslige, eller ønsker at få styr på hvad du virkelig vil med dit liv, samlet set?

Udsætter du ting i livet igen og igen og forstår ikke hvorfor?

Mangler du overblik eller opbakning til at gennemføre projekter, livsstilændringer eller ændringer i dit arbejdsliv?

Så bliv coachet!
En mulighed hvor du bliver guidet igennem forskellige faser der vil skabe det overblik du mangler, og give dig roen til at gennemføre de ting der skal til, så du opnår det du virkelig vil.

Ring eller send en mail, hvor du kort ridser op hvad du gerne vil have hjælp til.
Så kontakter jeg dig med oplysning om hvordan et coaching-forløb kunne se ud og går vi igang, vil det første møde være gratis!

På dette møde får vi gennemgået dit mål, problem eller hvad du nu ønsker hjælp til helt til bunds, og lægger en strategi for forløbet og resultatet du ønsker at ende op med.

CureCoach

En unik mulighed for at kombinere Coaching og behandling (akupunktur og/eller zoneterapi).

Her tages der, med udgangspunkt i dine mål og forhindringer for samme, fat i relevant behandlingsform og strategi, så der opnås endnu bedre og blivende resultater. Her udvikles og groundes dine evner til at sætte mål, vurdere forhindringer og finde løsninger til at nå frem til de resultater du virkelig ønsker.

Er du stresset, har du været det eller er du ved at blive det, så kan CureCoaching være løsningen for dig.
Her kombineres akupunktur, zoneterapi og coaching så du kommer ud af din stress, undgår at blive det eller undgår tilbagefald.

Tal evt. med din afdelingsleder, chef eller HR-afdeling, om det er en mulighed for dig!

Jeg kommer gerne og uddyber hvad dette kan betyde både for dig og for virksomheden (og jo, virksomheden får skam også noget ud af det)